webinar of themabijeenkomst

Webinar voor je bedrijf

Wil je de ouders van jullie school, organisatie of bedrijf laten kennismaken met Howtotalk op een interactieve manier? Dat kan!

Howtotalk verzorgt online themabijeenkomsten in de vorm van een webinar voor onder meer scholen (basisonderwijs en middelbaar onderwijs), kinderdagverblijven, gastouderbureau’s en GGD jeugd-en gezinsteams. En, in het kader van employee wellbeing, organiseren we ook steeds vaker webinars voor bedrijven! Voor o.a. Google, Wortell, UNGA en ASML hebben we webinars verzorgd. Deze online bijeenkomsten zijn gericht op ouders en opvoeders van de kinderen van de organisatie of het bedrijf. Onze webinars kunnen ook in het Engels worden verzorgd.

  • Effectief communiceren

In een exclusieve webinar voor jullie organisatie leer je vaardigheden met betrekking tot het omgaan met gevoelens van kinderen. Praktijksituaties van deelnemers staan centraal en interactie is mogelijk via break-outrooms en via de chat. Je leert beter om te gaan met gevoelens van je kinderen waardoor je kind meer zelfvertrouwen krijgt en een positiever zelfbeeld. Een inspirerende webinar met eye-openers waarbij je met de vaardigheden thuis gelijk aan de slag kunt!

  • Broers en zussen zonder rivaliteit

‘Hij sloeg mij! ‘Zij sloeg mij eerst’…en voor je het weet ben je als ouder weer de impopulaire scheidsrechter, die een eind maakt aan het zoveelste conflict. Het voortdurende gekibbel en geruzie tussen broers en zussen vergt vaak veel van het incasseringsvermogen van ouders. In deze exclusieve webinar voor jullie organisatie of bedrijf leer je concrete en direct toepasbare vaardigheden om kinderen te begeleiden bij hun  onderlinge communicatie en conflicten. Aan de hand van praktijksituaties van de deelnemers wordt geoefend met de vaardigheden. Ook hier interactie via de chat en via break-outrooms. Een energieke en praktische webinar die je handvatten geeft voor meer rust in huis, meer harmonie en waarbij het onderlinge contact tussen je kinderen verbetert.

Regels en afpsraken

Kinderen hebben grenzen nodig. Dit biedt veiligheid en een kader waarbinnen ze kunnen leren. Hoe handel je zodra je kind over jouw grens heen gaat? Hoe voorkom je dat je continu als politieagent moet optreden? Hoe maak je kinderen onderdeel van de oplossing in plaats van het probleem? Tijdens deze thema bijeenkomst staan we stil bij deze onderdelen en leer je relgels en grenzen te bewaken, waarbij de relatie met het kind in stand blijft.

In overleg is het ook mogelijk om de focus te leggen op een ander thema. We denken graag met jullie mee.

Onze webinars worden verzorgd in het Nederlands en Engels.

Geïnteresseerd in een webinar exclusief voor jullie school, organisatie of bedrijf? Mail ons via info@howtotalk.nl of vul onderstaand formulier in en we nemen graag snel contact met je op.

medewerker Backofficewebinar of themabijeenkomst